browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Familjepaddling

[cml_media_alt id='3197']Familjeäventyr[/cml_media_alt]

Familjeäventyr

Vill du ta med dig familjen ut och uppleva vår fina skärgård är detta turen för dig! Paddling är ett fantastiskt sett att uppleva naturen och dela en fin upplevelse med sina närmaste.

Tillsammans med erfaren och certifierad guide paddlar vi tillsammans och utforskar vår närmsta skärgård. Vi har kajaker och utrustning som är väl anpassade för alla åldrar och kunskapsnivåer.

Vanligast är att en vuxen paddla tillsammans med sitt barn eller barnbarn. Men vi har även juniorkajaker och dubbelkajaker med utrymme för 3 personer ifall man är en mindre familj eller en familj med små barn.

Vi går igenom grunderna i kajak och övar paddelteknik och säker i och urstigning. Turer genomförs endast i goda väderförhållanden och ifall det blåser för mycket erbjuds ett alternativt datum eller alternativ aktivitet. Ifall ni har frågor eller funderingar är det bara att ni hör av er och i annat fall ser vi fram emot er bokning.

Var: Grönemad, Grebbestad
Pris: 950 sek/vuxen och 550 sek/barn (under 15 år) med vuxen
Boka: Boka plats/Intresseanmälan