browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Dagsturer

Vi erbjuder turer för den nyfikna nybörjaren, motionären, livsnjutaren och alla som vill njuta av vår fina skärgård. Turerna utgår från våra kajakcenter i Grönemad, Grebbestad och Ekenäs, Sydkoster och leds av en eller två ledare beroende på gruppens storlek. Vi erbjuder fullt utrustade kajaker från Seabird och du får paddla en kajak som passar din storlek och vikt. Hos oss  får du en trevlig och trygg paddelupplevelse under säkra förhållanden. Vi erbjuder även flerdagsturer och kurser

[cml_media_alt id='5564']Foto: Annelie Pompe[/cml_media_alt]

Skärgårdsturen

Skärgårdspaddling

Har du länge drömt om att uppleva och utforska vår skärgård från första parkett det vill säga sittbrunnen i en kajak. Ta chansen och följ med oss på en guidad tur i en av världens vackraste skärgårdar enligt CNN och många med oss, läs mer om turen här

Var: Grönemad, Grebbestad
Pris: 950 till 1350 kr per person ink. fullt utrustad kajak
Boka: Boka plats/Intresseanmälan

 

 

[cml_media_alt id='3419']Vinterpaddling[/cml_media_alt]

Vinterpaddling

Vinterpaddling

Kom med oss och utforska skärgården när sommarens hektiskaste period har lagt sig och lugnet återvänt. Vi erbjuder en säker och trygg paddling med torrdräkt och erfarna guider, läs mer om vinterpaddling.

Var: Grönemad, Grebbestad
När: September-Maj
Pris: 1250 kr per person ink. fullt utrustad kajak, torrdräkt och varm dryck
Boka: Boka plats/Intresseanmälan

 

Paddla kajak i kosterhavets nationalpark

Nationalparkspaddling

Nationalparkspaddling

Ta chansen och upplev Sveriges enda marina nationalpark på nära håll och finn lugnet bortom trängseln. Guiderna delar med sig om sin kunskap om Kosterhavets marina nationalpark, naturen, djurlivet och historien. Ingen förkunskap krävs, läs mer om vår populära nationalparkspaddling.

Var: Ekenäs, Sydkoster
Pris: 1250 till 1750 kr per person ink. fullt utrustad kajak
Boka: Boka plats/Intresseanmälan

Familjepaddling

[cml_media_alt id='3197']Familjepaddling[/cml_media_alt]

Familjepaddling

Vill du ta med dig familjen ut och uppleva vår fina skärgård är detta turen för dig! Paddling är ett fantastiskt sett att uppleva naturen och dela en fin upplevelse med sina närmaste. läs mer om vår familjepaddling.

Var: Grönemad, Grebbestad
Pris: 950 sek/vuxen och 550 sek/barn (under 15 år) med vuxen
Boka: Boka plats/Intresseanmälan

 

 

 

Kayoga

Kayoga

Kajak & Yoga = Kayoga – ett sätt att berika och förbättra din kajakupplevelse.
Vi möts upp vid sjöboden och paddlar ut till en av våra fantastiska öar där vi stannar till och genomför ett yogapass mitt i naturen.  Turen vänder sig till dig med tidigare paddelvana, läs mer

Var: Grönemad, Grebbestad
Pris: 950 sek/vuxen
Boka: Boka plats/Intresseanmälan

Ostronpaddling

[cml_media_alt id='4026']ostron[/cml_media_alt]

Ostronpaddling

För dig som vill lära dig mer om havet läckerhet – ostronet. Under paddelturen bekantar vi oss med och lär oss om ostronet i dess naturliga miljö, det finns även möjlighet att provsmaka. Detta blir en ostronprovning att minnas. Ingen tidigare erfarenhet av kajak eller ostronprovning krävs, läs mer om ostronpaddling

Var: Grönemad, Grebbestad
Pris: 1250 sek per person ink. guide, fullt utrustad kajak och ostronprovning
Boka: Boka plats/Intresseanmälan

 

Gourmet paddling

[cml_media_alt id='1556']Restaurang Telegrafen[/cml_media_alt]

Restaurang Telegrafen

Innan ni avnjuter välförtjänt gourmet måltid hos Anders på restaurang Telegrafen. Paddlar vi tillsammans en tur och utforskar vår fina skärgård och tar del av dess historia och naturupplevelser, läs mer om Gourmet paddling.

Var: Grönemad, Grebbestad
Pris: 1650 kr per person ink. fullt utrustad kajak och mat
Boka: Boka plats/Intresseanmälan

 

 

Solnedgångspaddling

[cml_media_alt id='1533']Kvällspaddling[/cml_media_alt]

Kvällspaddling

Njut av Bohusläns kvällen och skymningen från första parkett det vill säga från sittbrunnen. Vi samlas vid stranden i Grönemad, där vi håller en grundläggande genomgång innan vi paddlar ut bland kobbar och skär. Det blir en tur i långsamt tempo med fokus på det vackra omkring oss. Under sommarhalvåret går sommaren ner sent, under hösten finns möjlighet att se mareld och under vinterhalvåret tar vi med pannlampor.

Var: Grönemad, Grebbestad
Pris: 1250 kr per person ink. fullt utrustad kajak
Boka: Boka plats/Intresseanmälan

 

 

Stadspaddling

Stadspaddling

Följ med och utforska Strömstad från första parkett dvs från havet i en kajak eller paddelbräda SUP. Vi paddlar runt i skyddade vatten och utforskar Strömstads stadslinje från vattenlinjen. Om det passar paddlar vi även in kanalsystemet som för tankarna till Venedig innan vi paddlar vidare tillbaka till civilisationen och fastland, en perfekt konferensaktivitet läs mer här.

Var: Grönemad, Grebbestad
Pris: 950-1450 kr per person ink. fullt utrustad kajak
Boka: Boka plats/Intresseanmälan

 

 

Paddla på egen hand

[cml_media_alt id='2363']Paddla på egen hand[/cml_media_alt]

Paddla på egen hand

Vi rekommenderar att ni även tar en tur på egen hand och upplever vår vackra skärgård. Vi bistår gärna med dagsaktuella tips och tur förslag beroende på väder och vind. När ni hyr kajak av oss har ni dessutom möjlighet hyra och låna tält och övrig campingutrustning.  Läs mer om vårt erbjudande paddla kajak på egen hand.

Pris: från 400 sek/person
Boka: Boka plats/Intresseanmälan

 

Kajaktransport

Kajakleverans

Livet avnjuts bäst i sol och medvind. Så gör det enkelt; Låt vädret bestämma. Paddla  enkel tur i medvind och låt oss hämta upp er när ni paddlat klart. Vi hämtar er/levererar kajakerna och ni paddlar enkel tur, läs mer om våra kajaktransporter.

Var: Vi utgår från Grebbestad
Pris: 300 sek + 25 sek/km (max 3 pers)
Boka: Boka plats/Intresseanmälan
____________________________________
Minst 4 deltagare för de guidade turerna.