browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Kajakweekend

[cml_media_alt id='3396']Kajakhleg[/cml_media_alt]

Kajakweekend

Upplev den svenska skärgården där den är som bäst, från första parkett.
Paddla havskajak i Paddlarnas Paradis i Bohuslän, bo med havet som granne och njut av lugnet i det genuina fiskeläget Grönemad, strax utanför Grebbestad.

Börja dagen med en rolig och trygg kajakpaddling. De lokala kajakguiderna tar med er till deras bakgård. Här finns utrustning och ett läge som passar både den nyfikne novisen och den mer erfarna paddlaren. Paret som är certifierade kajakguider, delar med sig av sina bästa smultronställen, berättar de lokala historierna och guidar er genom världens vackraste skärgård, enligt CNN med många fler. Det bjuds på strandhugg med klassisk svensk hembakad fika.

[cml_media_alt id='3207']Skärgårdsstugan[/cml_media_alt]

Skärgårdsstugan

Efter paddelturen tar ni in på ”Skärgårdsstugan”. Här har ni ett charmigt boende med utsikt över havet. Klara dagar ser ni ända ut till Väderöarna. Ett öppet vardagsrum med kök, två sovloft, en stickkoj med en våningssäng, toalett och dusch. I köksdelen finner ni allt man behöver; spis, ugn, kaffekokare, mikro et c. Gråmulna eller krispiga vinterdagar tänder ni en brasa i kaminen och myser av gott sällskap. På de härliga uteplatserna från öst till väst, kan ni njuta av solen från morgon till sen kväll, då den dyker ner i havet.

Detta genuina gästhus är som gjort för avkoppling med sitt ostörda läge och panoramautsikt över Skagerrak.  Runt husknuten kan ni lugnt njuta av underbar natur med bohuslänska klippor som breder ut sig mot havet. Vi har även möjlighet att erbjuda yoga och andra tillval, allt utifrån dina önskemål.

Du finner mer information och fler bilder på boendet här!

[cml_media_alt id='2706']Utomhusbadkar[/cml_media_alt]

Utomhusbadkar

Pris:
Boende inkl frukost & guidad kajaktur 1975 sek/dygn/person.
(minst 2 personer under perioden september-mitten av juni)

Förslag på tillägg:
Middag/lunch
Kajak kurser
Paddelboard – SUP
Utomhusbadkar 1500 sek/dygn
Yoga
Vandring
Ostron/hummersafari med vår granne Everts Sjöbod

Boka kajakweekend