browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Tordagspaddling

Onsdagspaddling, Grönemad

Torsdagspaddling, Grönemad

Paddla tillsammans

Är du intresserad av att komma igång och paddla men saknar någon att paddla med? Då är du varmt välkommen ner till Grönemad, Grebbestad på torsdagar kl 18:30. Om du tar bilen går det bra att parkera vid Kullgrens brygga fram till kl 22:00. Ifall du saknar kajak går det bra att hyra kajak av Skärgårdsidyllen.

Det är ingen organiserad tur med guide utan tanken är att vi träffas och paddlar en tur tillsammans. Ifall vädret tillåter och lusten faller på, stannar vi till och tar ett strandhugg . Det krävs inte att du är expert utan vi anpassar oss alltid efter den som är försiktigast och låter vädret styra val av tur. Om du känner dig osäker kan vi rekommendera att du bokar in en prova på tur där du får möjlighet att öva de mest grundläggande teknikerna. 

Foto: Adrian Nordenborg

Foto: Adrian Nordenborg

Vi samlas kl 18:30 vid stranden mellan Kullgrens brygga (parkeringsplatsen) och Skärgårdsidyllens kajakcenter och paddlar sedan iväg tillsammans en timme eller två. Ta med vatten, tätt förpackat ombyte och egen fika. Paddlingar i vatten under 15 grader förutsätter egen torr- eller våtdräkt.

Bokning av kajaker görs med fördel via hemsidan. Om du bokat kajak ska du vara på plats 30 min innan utsatt tid. Om du har egen kajak krävs ingen anmälan utan det är bara att dyka upp i tid.

När: kl 18:30 under perioden april-juni och september-oktober
Pris
: 0 kr
Hyra av kajak: 300 kr för kajak och övrig utrustning.
Är du medlem i Friluftsfrämjandet erhåller du 100 kr rabatt på hyran!

Varmt välkomna – vi syns på torsdag!