browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Båtar

[cml_media_alt id='2358']Familjebåt med utombordare[/cml_media_alt]

Familjebåt med utombordare

Hyr en båt

Hos oss kan du hyra en trygg västkustbåt (Smögen 45) med utombordare och flytväst. Vi har flytväst för spädbarn, barn och vuxna.

Båten passar perfekt för den lilla familjen som vill komma ut och fiska, bad eller bara bekanta sig med vår fantastiska skärgård. Vi bistår givetvis med förslag på fina turer eller bra ställen för att prova fiskelyckan.

Kajak/båt   Dag 2 dagar 3 dagar 4 dagar 5 dagar
Smögen 45 – 6hk   1500 kr 2750 kr 4000 kr 5000 kr 6000 kr
 

* 4 timmar (kl 9-13 eller 13-17 eller 17-21)  Dag 9-17

Bad & Upptäcktsresa

Bad & Upptäcktsresa

Båtturer

Vi ordnar med båtturer i en av våra två båtar beroende på val av tur och storlek på sällskap. Vi ordnar hummerfiske, krabbfiske, om ca två timmar, beroende på säsong och intresse.

Dessutom ordnar vi med bad och upptäcktsresor, vilket innebär att vi kör ut er till valfri ö där vi lämnar er och tillhörande picknick och hämtar er sedan enligt överenskommelse. Låter det spännande, det är meningen! Kontakta oss så berättar vi mer.

 

Stenskär 30

Stenskär 30

Båttaxi

Ifall ni vill hyra egen båt med skeppare går det givetvis bra. Vi har tillgång till både motorbåtar och segelbåtar i olika storlekar som passar bra för olika ändamål. Kontakta oss och förklara era behov så återkommer vi med ett lämpligt förslag.
Pris 2000 sek/timme