Långfärdsskridskor, boende & guide

Ice skating Bohuslän
Långfärdsskridskor Bohuslän

Kom och njut av vår vackra skärgård, havet och alla våra insjöar i fruset tillstånd. Ni bor på första parkett med utsikt över Skagerrak och Väderöarna i horisonten. Beroende på isläge beger vi oss till lämplig is där vi tillsamman eller på egenhand beger oss ut och utforskar isen och vinterlandskapet. Paketet inkluderar boende i vår fina stuga, lämplig för upp till 4 personer samt färdledare guide. Vi anpassar turen efter era önskemål och tidigare erfarenhet.

Pris
Boende 750 sek/person/dygn (minst 2  personer)
Guide 1150 sek/person/dag

Period dec-mars  (beroende på väder)
Vid brist på åkbara isar, erbjuder vi alternativ aktivitet.

Boende

Detta genuina gästhus är som gjort för avkoppling med sitt ostörda läge och panoramautsikt över Skagerrak.  Runt husknuten kan du lugnt njuta av underbar natur med bohuslänska klippor som breder ut sig mot havet.

Här har ni ett charmigt boende med ett öppet kök, två sovloft, en stickkoj med en våningssäng, toalett, dusch samt fullt utrustat kök med spis, ugn, kaffekokare, micro et c. Gråmulna dagar sätter du levande ljus i kaminen och myser av gott sällskap. På de härliga uteplatserna från öst till väst, kan du njuta i solen från morgon till sen kväll när solen dyker ner i havet.  Boendet erbjuder 4 sängplatser och det går att välja mellan självhushåll, hel- eller halvpension.

Skicka din bokningsförfrågan redan idag!