Skärgårdsidyllen Paddlers Paradise Kayak & outdoor outfitter in Grebbestad

Långaskäret

Den lilla ön med de stora möjligheterna

Det planeras för att Havsstudion skall öppnas upp för vår verksamhet. Havsstudion ligger på ön Långaskäret strax utanför Grebbestad. Den lilla ön med de stora möjligheterna.

I vår verksamhet har vi kurser, workshops, utbildningar och guidade turer av olika slag. Vi arbetar med små grupper och när vi inte kan vara utomhus, har vi vår ”nödhamn” på Långaskäret, vår Havsstudio att ta till.

Vi verkar hållbart och småskaligt med ambition att ge möjlighet för gäster att komma ut i skärgården när det är som bäst, dvs när det inte är som flest i området.

Foto: Robert Dahlberg
Välkommen hit! Vi tar dig gärna ut i vår Skärgårdsidyll – året om. Foto: Ingela Holgersson

Avkoppling, återhämtning & kreativa möten

Havsstudion ligger självt på en ö som heter Långaskäret. Långaskäret hoppas vi kan bli en plats för återhämtning, fiske, bad, med högt i tak, där kreativiteten får flöda. Något som vi tar fasta på är miljön, historierna, dom personliga berättelserna, maten och kulturen som vävs samman i vår verksamhet.

När du bokar en aktivitet med Skärgårdsidyllen kan du med fördel kombinera detta med Skärgårdsstugan eller någon av våra andra stugor och boenden. Vi har även samarbeten med andra lokala boenden.

Följ oss gärna på facebook.com/skargardsidyllen och #skargardsidyllen där du får kontinuerlig uppdatering om vår verksamhet och våra aktiviteter.

Långaskäret – en del av vår verksamhet

Du kan boka våra aktiviteter året om.

När vi utgår från Långaskäret ingår det guidad båttur till och från ön.
Du har även möjlighet att komma i egen båt och lägga till vid Havsstudions brygga.
Under vissa aktiviteter tar vi hellre kajak eller paddelbräda till ön.

Kärnan i vår verksamhet har alltid varit det vi själva går igång på. Vi har tänkt, att tycker vi om något, så är det fler som kommer tycka om det vi gör. Och inte minst, får vi ett roligt och omväxlande arbete, vilket smittar av sig till till våra gäster.

Skärgårdsidyllen Kayak & Outdoor arrangerar aktiviteter året om. Foto: Ingela Holgersson

Boka upplevelser på ön

Kontakta oss om ni vill boka och betala offline