Paddlarnas Paradis

Kajakweekend i Bohuslän med Skärgårdsidyllen Kayak & Outdoor

Paddla i ett av världens finaste vatten. Bo i skärgårdsstugor. Njut av lokal mat och storslagen natur.

Läs mer

Öppet året runt

Skärgårdsidyllen Kayak & Outdoor i Västsverige är kajak och outdoorcentret närmast ytterskärgården. Vi har inga farleder eller stora öppna vatten att passera, för att nå den orörda yttre delen av skärgården – vi är mitt i den, så vår paddling passar såväl nybörjare som adrenalinjunkies! Det här är bland de bästa paddelvatten du kan hitta i världen. Du kan hyra en havskajak på egen hand, gå en kurs, eller hänga med en guidad tur och paddla tryggt bland våra vackra kobbar och skär. Det här är Västsveriges närmaste vildmark.

    We went kayaking with Marcus between Christmas and new years. We were warmly greeted and given an overview of the kayak. We were provided with dry suits, shoes for the water and gloves and went out kayaking. It was superb, stunningly beautiful and great information...More

  thumb nick t
  1/03/2018

  review rating 1  Fantastisk dag med bra guider och bra träningsmoment! Blev helt frälst!! Ser fram mot nästa paddling!!

  thumb Martha Edgardh
  7/28/2017

Vi paddlar året runt i Grebbestad, Fjällbacka och Koster

Har du drömt om att uppleva och utforska vår skärgård från första parkett, det vill säga sittbrunnen i en kajak? Ta chansen och följ med oss på en guidad tur i en av världens vackraste skärgårdar enligt CNN och många andra förutom oss, läs mer om den guidade skärgårdspaddlingen som utgår från vårt huvudcenter i Grebbestad.

Ta chansen och upplev Sveriges enda marina nationalpark på nära håll och finn lugnet bortom trängseln. Guiderna delar med sig om sin kunskap om Kosterhavets marina nationalpark, naturen, djurlivet och historien. Läs mer om vår nationalparkspaddling.

Se fler filmer

Boka online eller maila en bokningsförfrågan

Här finner du våra turer som går att boka och betala online, bokningsavgift 4,9%. Om du önskar att bli fakturerad eller vill boka ett datum som inte finns tillgängliga nedan – fyll i vår bokningsförfrågan.

Senaste nytt!

Facebook kalender