Vinterpaddling

Kom och utforska den annars så hektiska och välbesökta västkusten när sommarfåglar och sommargäster styrt kosan söderut. Nu har du möjlighet att se samma fantastiska miljö med nya ögon och ur ett nytt perspektiv. Det är färre båtar ute och därmed är det lättare att komma nära djuren och naturen.

Under hösten finns goda förutsättningar att se hummerfiskare och utrustning, dessutom kommer ejder och andra vinterfåglar in mot kusten under vintern. När det vänder mot vår finns det goda möjligheter att se strand skatan och andra flyttfåglar som återvänder efter vintervistelsen i söder.

Vi möts upp vid vårt kajakcenter i Grönemad, Grebbestad där vi har en kort genomgång innan vi tar på oss och bär ner kajaker och utrustning. Det är en fördel om du har viss paddelvana på dessa turer. Men oavsett nivå så erbjuder vi torrdräkter och erfarna guider som ser till att det blir en trygg och säker upplevelse.

Efter att vi paddlat en stund gör vi ett strandhugg och får tid att utforska och uppleva skärgården i sin enkelhet. Dessutom bjuder vi på något varmt innan vi beger oss vidare och senare tillbaka till kajakcentret.

Turen tar ca 3 timmar. Ta med varma kläder, mössa, vantar och ombyte.

Ifall ni önskar några speciella arrangemang så som boende, kajakweekend eller SPA är det bara att ni säger till så hjälper vi er gärna att boka en minnesvärd upplevelse.

Var: Grönemad, Grebbestad
När: Oktober-April
Pris: 1250 kr per person ink. guide, fullt utrustad kajak, torrdräkt och varm dryck
Boka: Bokningsförfrågan betala offline

Boka och betala online

Loading…