Skärgårdsidyllen Paddlers Paradise

Paddlarnas Paradis

Kajakweekend i Bohuslän

Paddla kajak i ett av världens finaste vatten. Bo i skärgårdsstugor. Njut av lokal mat och storslagen natur.

Läs mer

Foto: Ingela Holgerssson & Lukasz Warzecha

Allemansrätten ger oss fantastiska möjligheter och rättigheter men med dessa kommer även ett ansvar och skyldigheter som kan sammanfattas att man inte ska störa eller förstöra, inte lämna några avtryck. Men vi har högre ambitioner än så vi vill lämna gröna avtryck dvs vi vill lämna naturen i bättre skick än det vi fann den i och det gör vi genom att samla plast och annat skräp under våra turer, uthyrningar och när vi vistas i naturen. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete.

Hyrpriser utan guide

Kajakmodell Grebbestad Koster
Kajak plast 500 sek/dag 500 sek/dag
Kajak glasfiber 650 sek/dag
Tvåmanskajak plast 700 sek/dag
Tvåmanskajak glasfiber 850 sek/dag
Boka kajak
Hämtas kl 9-10 lämnas kl 17:00

Vi köper in nya kajaker varje år och säljer av årets uthyrningsflotta mellan sept-maj

Prova tält gratis från det lokala märket Swedemount, när du hyr kajak.

 

Allemansrätten ger oss fantastiska möjligheter och rättigheter men med dessa kommer även ett ansvar och skyldigheter som kan sammanfattas att man inte ska störa eller förstöra, inte lämna några avtryck. Men vi har högre ambitioner än så vi vill lämna gröna avtryck dvs vi vill lämna naturen i bättre skick än det vi fann den i och det gör vi genom att samla plast och annat skräp under våra turer, uthyrningar och när vi vistas i naturen. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete.

Vi har även skapat en sida full av tips och turförslag för dig som vill paddla och utforska västkusten på egen hand utan guide.