Skärgårdsidyllen Paddlers Paradise

Paddlarnas Paradis

Kajakweekend i Bohuslän

Paddla kajak i ett av världens finaste vatten. Bo i skärgårdsstugor. Njut av lokal mat och storslagen natur.

Läs mer

Foto: Ingela Holgerssson & Lukasz Warzecha

Paddla kajak på Västkusten – året runt!

Vårt huvudcenter i Grönemad, Grebbestad är öppet året runt. Under sommarhalvåret har vi även kajakcentraler mitt i Kosterhavets marina nationalpark. Det här är bland de bästa paddelvatten du kan hitta i världen. Du kan hyra en havskajak och utrustning på egen hand, låna tält, boka en kajak weekend. Vi erbjuder en rad olika kajak kurser, guidade  kajak turer där vi paddlar tryggt bland våra vackra kobbar och skär. Det här är Västsveriges närmaste vildmark som vi får lov att avnjuta tack vare allemansrätten. Vi säljer även presentkort, friskvårdskort och är en godkänd friskvårdsleverantör.

Hyrpriser utan guide

Kajakmodell Grebbestad Koster
Kajak plast 500 sek/dag 600 sek/dag
Kajak glasfiber 650 sek/dag
Tvåmanskajak plast 700 sek/dag
Tvåmanskajak glasfiber 850 sek/dag
Boka kajak
Hämtas kl 9-10 lämnas kl 17:00

Vi köper in nya kajaker varje år och säljer av årets uthyrningsflotta mellan sept-maj

Prova tält gratis från det lokala märket Swedemount, när du hyr kajak.

 

TripAdvisor

star rating  Bra dag utforskar fantastisk natur !! - Min pojkvän och jag, 30 och 27, gick för guidad skärgårdstur (3 timmar) för två veckor sedan. Det var bara vi två på den dagen.

Det var vår första... read more

avatar thumb AliceW2300
2 juni, 2019

Google

Wir hatten eine tolle Zeit! Wir haben viele Hilfe und Hinweise von Marcus bekommen und uns sehr gut aufgehoben gefühlt. Außerdem flexibel und und sehr fair! Die Gegend ist sowieso top.

Lukas D. Avatar Lukas D.

Facebook

positive review  Den här gången hyrde vi bara kajakerna här. Förutom bra kajaker ingick goda råd o tips på färdvägar. Rekommenderas

Roine Karlsson Avatar Roine Karlsson
20 augusti, 2020

Allemansrätten ger oss fantastiska möjligheter och rättigheter men med dessa kommer även ett ansvar och skyldigheter som kan sammanfattas att man inte ska störa eller förstöra, inte lämna några avtryck. Men vi har högre ambitioner än så vi vill lämna gröna avtryck dvs vi vill lämna naturen i bättre skick än det vi fann den i och det gör vi genom att samla plast och annat skräp under våra turer, uthyrningar och när vi vistas i naturen. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete.

Vi har även skapat en sida full av tips och turförslag för dig som vill paddla och utforska västkusten på egen hand utan guide.