Allemansrätten ger oss fantastiska möjligheter och rättigheter men med dessa kommer även ett ansvar och skyldigheter som kan sammanfattas att man inte ska störa eller förstöra, inte lämna några avtryck. Men vi har högre ambitioner än så vi vill lämna gröna avtryck dvs vi vill lämna naturen i bättre skick än det vi fann den i och det gör vi genom att samla plast och annat skräp under våra turer, uthyrningar och när vi vistas i naturen. Läs mer om vårt hållbarhetsperspektiv och arbete här.

Vi erbjuder turer för den nyfikna nybörjaren, livsnjutaren och alla som vill njuta av vår fina skärgård. Turerna utgår från våra kajakcenter i Grönemad, Grebbestad och Ekenäs, Sydkoster och leds av en eller två ledare beroende på gruppens storlek. Vi erbjuder fullt utrustade kajaker och du får paddla en kajak som passar din storlek och vikt. Hos oss  får du en trevlig och trygg paddelupplevelse under säkra förhållanden. Vi erbjuder även kurser och dagsturer.

 

Bo i mysig stuga och paddla i skärgården

Välkommen till en avkopplande eller aktiv helg med bra boende, enastående utsikt och fri tillgång till paddling i vår underbara skärgård. Paketet inkluderar boende i egen stuga med frukost och guidad tur med kajak eller paddelbräda. Stugan är tillgänglig året om och det finns en öppen spis, läs mer om kajak helg i paddlarnas paradis här.

BOENDE

Paket för en självguidad kajak tur

Du handlar maten vi ordnar resten! Hos oss får du havskajaker av högsta kvalitet, paddelkläder, tält, sovsäck och camping utrustning mm. Tillsammans lägger vi upp en rutt med hänsyn till tidigare paddelvana och väder. Vid behov ordnar vi även en intensivkurs där du lär dig grunderna innan du beger dig iväg på egen hand. Om du önskar paddla enkel väg ordnar vi med upphämtning eller avlämning, läs mer om paket för självguidad kajak tur här.

Photo: Roger Borgeli

Guidad kajak & tält tur i skärgården

Har du länge drömt om att paddla en flerdagars tur med en erfaren guide som delar med sig av sina erfarenheter, kunskaper och smultronställen, så är det här turen för dig. Våra guider tar dig med på en 2 dagars tur eller 3 dagars tur i underbara Fjällbacka skärgård.

Var: Grönemad, Grebbestad
Pris
: 6950-9950 sek per person inkl kajak, mat, campingutrustning och certifierad guide
Boka: Boka plats/Intresseanmälan

 

Ulsholmen

Guidad kajak & tält tur i nationalparken

Har du länge drömt om att paddla en flerdagars tur med en erfaren guide som delar med sig av sina erfarenheter, kunskaper och smultronställen, så är det här turen för dig. Våra guider tar dig med på en guidad 2 dagars tur i Kosterhavets underbara skärgård.

Var: Ekenäs, Sydkoster
Pris: 8950 sek per person inkl kajak, mat, campingutrustning och certifierad guide
Boka:
 Boka plats/Intresseanmälan

Outdoor Sport Camp

Välkommen till en aktiv helg i norra Bohuslän, närmare bestämt Grebbestad. Här finns möjlighet att paddla kajak, SUP paddelboard prova trailrun/terränglöpning, OCR/hinderbana, yoga, workshops och föreläsningar. Helgen leds av erfarna guider och atleter i världsklass, läs mer om Outdoor Sport Camp.

Var: Grönemad, Grebbestad
Pris: 3450 sek/person 
Boka:
 Boka plats/Intresseanmälan

Hyr kajak och paddla på egen hand

Vi rekommenderar att ni även tar en tur på egen hand och upplever vår vackra skärgård. Vi bistår gärna med dagsaktuella tips och tur förslag beroende på väder och vind. När ni hyr kajak av oss har ni dessutom möjlighet hyra och låna tält och övrig campingutrustning.  Läs mer om vårt erbjudande paddla kajak på egen hand.

Var: Grönemad, Grebbestad
Pris
: från 450 sek/person
Boka: Boka plats/Intresseanmälan

 

Kajaktransport & transfer

Livet avnjuts bäst i sol och medvind. Så gör det enkelt; Låt vädret bestämma. Paddla enkel tur i medvind och låt oss hämta upp er när ni paddlat klart. Vi hämtar er/levererar kajakerna och ni paddlar enkel tur, läs mer om våra kajaktransporter.

Var: Vi utgår från Grebbestad
Pris: 300 sek + 25 sek/km (max 3 pers)
Boka: Boka plats/Intresseanmälan