browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Flerdagarsturer

Vi erbjuder turer för den nyfikna nybörjaren, livsnjutaren och alla som vill njuta av vår fina skärgård. Turerna utgår från våra kajakcenter i Grönemad, Grebbestad och Ekenäs, Sydkoster och leds av en eller två ledare beroende på gruppens storlek. Vi erbjuder fullt utrustade kajaker och du får paddla en kajak som passar din storlek och vikt. Hos oss  får du en trevlig och trygg paddelupplevelse under säkra förhållanden. Vi erbjuder även kurser och dagsturer.

Fjällbacka skärgård 2 eller 3 dagar

[cml_media_alt id='3525']Ulsholmen[/cml_media_alt]

Fjällbacka 2-3 dagar

Har du länge drömt om att paddla en flerdagars tur med en erfaren guide som delar med sig av sina erfarenheter, kunskaper och smultronställen, så är det här turen för dig. Våra guider tar dig med på en 2 dagars tur eller 3 dagars tur i underbara Fjällbacka skärgård.

 

Pris: 3900-5800 sek per person inkl kajak, campingutrustning och guide
Boka: Boka plats/Intresseanmälan

 

Kosterhavets nationalpark 3 dagar

[cml_media_alt id='5325']Koster 2 dagar[/cml_media_alt]

Koster 3 dagar


Har du länge drömt om att paddla en flerdagars tur med en erfaren guide som delar med sig av sina erfarenheter, kunskaper och smultronställen, så är det här turen för dig. Våra guider tar dig med på en flerdagarstur med övernattning i Kosterhavets underbara skärgård.

 

Pris: 6500 sek per person inkl kajak, campingutrustning och guide
Boka:
 Boka plats/Intresseanmälan

 

Kajak weekend

Boende och paddling

Välkommen på en avkopplande eller aktiv helg med bra boende, enastående utsikt och fri tillgång till paddling i vår underbara skärgård. Paketet inkluderar boende i egen stuga, tillgång till kajak och utomhusbadkar. Guide eller personlig instruktör med mera går att välja till.

 

Pris: 1875 sek/person och natt för boende och guidad kajaktur
Boka:
 Boka plats/Intresseanmälan

 

 

Paddla på egen hand

[cml_media_alt id='2363']Paddla på egen hand[/cml_media_alt]

Paddla på egen hand

Vi rekommenderar att ni även tar en tur på egen hand och upplever vår vackra skärgård. Vi bistår gärna med dagsaktuella tips och tur förslag beroende på väder och vind. När ni hyr kajak av oss har ni dessutom möjlighet hyra och låna tält och övrig campingutrustning.  Läs mer om vårt erbjudande paddla kajak på egen hand.

Pris: från 400 sek/person
Boka: Boka plats/Intresseanmälan

 

Kajaktransport

Kajakleverans

Livet avnjuts bäst i sol och medvind. Så gör det enkelt; Låt vädret bestämma. Paddla  enkel tur i medvind och låt oss hämta upp er när ni paddlat klart. Vi hämtar er/levererar kajakerna och ni paddlar enkel tur, läs mer om våra kajaktransporter.

Var: Vi utgår från Grebbestad
Pris: 300 sek + 25 sek/km (max 3 pers)
Boka: Boka plats/Intresseanmälan