Kayak & outdoor outfitter in Grebbestad

Foto: Robert Dahlberg

Grupp och konferens

Vi erbjuder skräddarsydda aktiviteter och utbildningar för grupper och konferenser. Oavsett om det är ledningsgruppen, styrelsen, födelsedagsfirandet, möhippa, svensexan, idrottsföreningen, skolan eller kompisgänget, så handlar det om att stärka relationer och skapa minnen som förenar och utvecklar.

Vi erbjuder därför paddling, både kajak och paddelbräda, vandring, yoga, krabbfiske, utomhusmatlagning, introduktion till friluftsliv, strandstädningsaktiviteter, kreativa vrakgods work-shops eller en kombination av flera aktiviteter.  Och om du hellre vill att vi kommer till dig, löser vi även detta.

Det finns två alternativ;
1. Välj aktivitet utifrån våra olika menyer som du hittar på vår hemsida. Och tveka inte om du har ett önskemål du inte finner, så gör vi vad vi kan för att hjälpa dig eller lotsar dig vidare.

2. Meddela budget, här handlar det både om tid och pengar, eventuell inriktning på aktivitet och så återkommer vi med ett förslag och offert.

Vi har stor erfarenhet av event och styrgruppsarbeten och hjälper dig därför gärna med att sy ihop hela din konferens när det gäller program, aktiviteter, måltider och övernattning.

Vi är en fristående aktör och utgår därför från bästa möjliga upplägg utifrån gruppens storlek, sammansättning, önskemål på inriktning samt syfte och mål med aktiviteten, där vi kan agera som ett utomstående bollplank. Vårt arvode är 10 %.

Vi har erfarenhet av grupper från två personer till 200 personer, men sätter hållbarheten överst. Detta gör att vi har många samarbetspartners för att kunna leverera kvalitativa och hållbara upplevelser. Vi delar nämligen upp oss i små grupper för att kunna ta hand om större, för att inte ge avkall på våra ledord – ett löfte om att erbjuda hållbara och genuina upplevelser i storslagen miljö.

Här finner du axplock av konferenser och gruppaktiviteter Skärgårdsidyllen Kayak & Outdoor har anordnat. Om du vill ha referenser delar vi gärna med oss av det.

Har du frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till info@skargardsidyllen.se eller Boka online

Paddling året om!
Wellness Weekend
Yoga utomhus när vädret tillåter
Hållbara och lustfyllda aktiviteter

Vill du göra en offertförfrågan?

Behöver du komma BORT för att komma NÄRMARE varandra och finna nya perspektiv. Planerar du en födelsedag, ledningsgrupp, kick off eller event för företaget?

Då är du varmt välkommen till oss. Vi hjälper dig hela vägen från planering till utförande och uppföljning. Vi är som bäst med små till medelstora grupper omkring 12 personer. Men arbetar även med större grupper och anpassar aktiviteterna eller delar upp gruppen i mindre enheter för att komma närmare varandra och den fantastiska natur vi befinner oss i.

Vill du att vi kontaktar dig?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom ett dygn.

  Ämne

  Ditt meddelande

  Fullständigt namn (obligatoriskt)

  E-post (obligatoriskt)

  Telefon


  Vi vil takke for en super tur med dere!
  Dette var perfekt for oss, med tanke på utfordring og antall timer med aktivitet.

  Magne Wiklund Markedsansvarlig Storm Elektro AS

  Det er virkelig et supert aktivitetsprodukt dere leverer.
  Vi vil også berømme deres entusiasme og humør, dette smitter over og skaper engasjement! Herlig!

  Magne Wiklund Markedsansvarlig Storm Elektro AS