Skärgårdsidyllen Paddlers Paradise

Skärgårdsboende

Vi hyr ut vårt gästhus, stugor i vår närhet. Dessutom samarbetar vi med hotel, pensionat, vandrarhem och campingar. Så fråga oss så kan vi hjälpa dig att finna boende i samband med ditt besök.

Boka boende

Skärgårdshus & stugor

Vi har möjlighet att erbjuda boende med unikt lägen och fantastisk utsikt över den närmsta skärgården & Väderöarna i horisonten. Alla våra boenden har Wifi och Skärgårdsstugan har även ladd stolpar till elbil. Dessutom erbjuder vi en stor variation av boende paket. Ifall ni saknar något kontakta oss så sätter vi samman ett paket efter era behov. Vårt signum är att vi lägger stor vikt på detaljerna och är mycket lyhörda till våra gästers behov och önskemål. Det som förenar stort som smått är att vi har fokus på genuina upplevelser i storslagen miljö.

Vill du hyra ut ditt hus?

Vi har stor erfarenhet av boendeförmedling och har ett gediget kontaktnät med nationella och internationella gäster. Ifall du har ett gästhus, fritidshus eller ett bostadshus och är intresserad av att hyra ut de veckor du själv inte är där kontakta oss så berättar vi mer.