Följ oss på sociala medier

Vad kul att du vill följa oss på sociala medier. Det betyder mycket för oss och det är ett bra sätt för dig att se hur vår vardag ser ut året runt. Ni finner oss på facebook.com/skargardsidyllen, instagram.com/skargardsidyllen, YouTube.com/@skargardsidyllen och Google maps.

Omdöme

Om du är nöjd med din upplevelse får du gärna skriva ett omdöme på TripAdvisor, Google, Facebook eller hos Svenska kanotförbundet. Du kan även läsa vad våra tidigare gäster skrivit nedan. Om du hör förslag på vad vi kan göra bättre kontakta oss gärna med förslag så att vi kan fortsätta utvecklas och skapa en bättre verksamhet och upplevelse för våra gäster.

TripAdvisor

star rating  Fantastisk upplevelse med fin natur och bästa guiden. Trots kalt och mulet väder så blev så blev det kanon. Kan starkt rekommendera!!

bojohan73
1 januari, 1970

Google

  It was a fantastic experience and one of the highlights of our trip! Ingela was very knowledgable and friendly and the islands are stunning! I would certainly recommend it!!

  Lisa Plank Avatar Lisa Plank
  7 oktober, 2018

Facebook

  positive review  Har hyrt ett antal gånger och har alltid fått fin service och hjälp att komma igång. Utrustningen har hög standard och det går att välja kajaker med olika prestanda.

  Gunnar Stang Avatar Gunnar Stang
  29 maj, 2017