Tält

Testa tält från Swedemount

När du hyr kajak av oss har du möjlighet att testa tält från Swedemount. Swedemount är ett lokalt företag med sitt säte i Grebbestad, men butiker finner runtom i landet och Sportshopen e-handel. Enda motkravet är att du delar en bild på skärgårdsidyllens facebook sida och fyller i ett utvärderingsformulär. Vi förväntar oss givetvis att ni känner till och följer allemansrätten vid nyttjande av våra tält.

Abisko 3 man

Kupoltält för mer extrema miljöer med dubbla absider. Stabila bågar av aluminium och dubbla fästpunkter med reflekterande linor. Innertält kopplas samman med yttertält och kan resas samtidigt. Yttertältet med Ripstop är flamsäkert och klarar en vattenpelare på 10 000 mm. Golvet är tillverkat av Nylon Oxford och klarar en vattenpelare på 5 000 mm. Sömmarna är tejpade och samtliga dragkedjor är YKK.

Sarek 2 – man

Självstagande kupoltält med dubbla absider. Stabila bågar av aluminium och dubbla fästpunkter med reflekterande linor. Innertält kopplas samman med yttertält och kan resas samtidigt. Yttertältet klarar en vattenpelare på 5 000 mm. Golvet är tillverkat av Nylon Oxford och klarar en vattenpelare på 5 000 mm. Sömmarna är tejpade och samtliga dragkedjor är YKK.

Swedemount 2-man tält

Tentipi Zirkon 5 lätt

Det finns även tältkåtor från Tentipi att hyra.

Tältkåtan Zirkon 5 lätt för den aktiva kan bäras i ryggsäck eller packas ned i kajaken. Tillverkad i silikonbelagd och slitstark polyamidväv. Gott om sovplats inne i tältet som rymmer 8 sittande och 4-6 sovand personer. Står stadigt även i stormvindar. Höjd 2,3 meter, diameter 3,8 meter och vikt 4.0 kg.

Hyra:
Dag: 1500kr
Vecka: 5000 kr

ps. Här finner ni en artikel om vad man ska tänka på när man köper tält.