Familjepaddling

Vill du ta med dig familjen ut och uppleva vår fina skärgård är detta turen för dig! Paddling är ett fantastiskt sett att uppleva naturen och dela en fin upplevelse med sina närmaste.

Tillsammans med erfaren och certifierad guide paddlar vi tillsammans och utforskar vår närmsta skärgård. Vi har kajaker och utrustning som är väl anpassade för alla åldrar och kunskapsnivåer.

Vanligast är att en vuxen paddlar tillsammans med sitt barn eller barnbarn. Vi har även dubbelkajaker med utrymme för 3 personer ifall man är en mindre familj eller en familj med små barn.

Vi går igenom grunderna i kajak och övar paddelteknik och säker i och urstigning. Turer tar ca 3 timmar och genomförs endast i goda väderförhållanden och ifall det blåser för mycket erbjuds ett alternativt datum eller alternativ aktivitet. Ifall ni har frågor eller funderingar är det bara att ni hör av er och i annat fall ser vi fram emot er bokning.

Förkunskaper

Du behöver inga förkunskaper.  Turen i sig är en introduktion till kajakpaddling där vi kontinuerligt tränar på de grundläggande färdigheter du behöver. Du kan med fördel ta med vatten, solglasögon, bad/neoprenskor och ombyte. Fler tips finner du i vår packlista.

Var:
Grönemad, Grebbestad

Boka och betala offline

Om du föredrar att skicka en förfrågan och betala via faktura eller swish, använd vårt formulär bokningsförfrågan.

Boka och betala online

Vi rekommenderar även ett besök till