En trygg och säker tur med erfaren guide i en av världens vackraste skärgårdar

Ifall du du paddlat tidigare men mest hållit dig till dagsturer och är nyfiken på en längre tur med övernattning så är detta turen för dig. Vår erfarna guide tar dig med på en 2 dagars tur i underbara Fjällbacka skärgård. Här kan du paddla runt och uppleva ett gytter av öar, skär och rikt naturliv samtidigt som du utomskärs kan avnjuta en obruten horisont mot väst där solen går ner sent på sommarkvällen. Vår skärgård har rankats som en av de vackraste i världen att paddla i enligt CNN och många med dom – därav vårt namn Skärgårdsidyllen.

Vi möts upp vid vårt kajakcenter i Grönemad, Grebbestad för en kort genomgång och packning av kajakerna innan vi ger oss iväg och utforskar skärgården i vår närhet.

Våra erfarna guider delar med sig av sina kunskaper, erfarenheter och smultronställen. Det finns många historier om kända och okända personer så som Evert Taube, Ingrid Bergman, Camilla Läckberg som bidragit med sina historier kring området.

Turen bestäms utifrån väder, vind och gruppens förutsättningar. Målsättningen är att detta ska vara en introduktion till havspaddlingens underbara värld och nästa gång kanske du känner dig trygg nog att planera din egen flerdagars tur till havs.

Förkunskap

Du behöver inte vara expert, men vi föredrar att du har gått vår nybörjarkurs eller motsvarande.
Är du nybörjare eller vill ta med ditt barn, rekommenderar vi att du paddlar en dubbelkajak.

Du behöver ha med dig mat, kläder och utrustning för att vara och leva i naturen. Meddela oss ifall du har allergi eller tar någon form av medicin.

Pris

6950 sek/person

Detta ingår

  • Erfarna & certifierade kajakguider
  • Fullt utrustad kajak och paddelkläder
  • Tält, liggunderlag och sovsäck – om du föredrar att bo inomhus går det att ordna mot en extra kostnad
  • Frukost, lunch och middag, menyn varierar men här är ett exempel på friluftsmat
  • Friluftskök, tallrik, mugg och bestick
  • Förslag på personlig packlista

Vi  möts upp vid vårt kajakcenter i Grönemad, Grebbestad kl 10:00 och planerar att våra åter senast kl 17:00 dagen därpå. Det krävs minst en grupp om 4 deltagare för att turen ska genomföras och max 5 deltagare per guide. Vi kommer skicka ut förslag på packlista, måltider och information inför turen. Ifall ni har några frågor eller funderingar är det bara att ni hör av er.

Boka nu