Kayoga

Kajak & Yoga

Kayoga, ett sätt att berika och förbättra din kajakupplevelse.

Vi paddlar ut till en av våra fantastiska öar i närområdet och gör en mjukgörande yoga. Vi sträcker ut oss i speciellt anpassade yogaövningar för oss som tycker om att spendera tid i kajaken. Vår yogalärare med mångårig kajakerfarenhet, är utbildad inom det internationella certifieringssystemet Yoga Alliance och leder oss varsamt genom klassen.

Grunden till all yoga är kontrollen av andningen. Genom att ta sig tid till att vända uppmärksamheten inåt och fokusera på andetaget, kan vi frikoppla oss från vårt sinne, våra tankar och vara närvarande i nuet. Denna process gör oss medvetna om vår omgivning och skapar en bättre känsla för vår kropp, dess fulla potential och begränsningar, vilket bidrar till en berikande och säker paddlingsupplevelse.

Genom att använda yogans positioner och kroppsställningar kan man som paddlare hjälpa kroppen att slappna av och förlänga stela kroppsdelar, vilket kan vara resultatet från långa dagar i sittbrunnen. Medan sinnet är fokuserat på andningen, leder vår fysiska yoga vår uppmärksamhet mot områden i kroppen som höfter, ländrygg och våra hamstrings.

Genom att ta sig tid för regelbunden yoga i samband med paddling kan vi skapa utrymme för våra tankar att kunna fokusera på vår omgivning, istället för stelhet eller kroppslig smärta som vi alla kan råka ut för till och från.

Turen tar ca 4 timmar inkl en kort kajakinstruktion på land

Pris:
Måndag-Fredag: (vår & höst)
1350 sek/4 h person inkl. kajak, flytväst, yogamatta och props.

Ordinarie pris:
1650 sek 4 h/person inkl. kajak, flytväst, yogamatta och props.

Boka och betala offline

Om du föredrar att skicka en förfrågan och betala via faktura eller swish, använd vårt formulär bokningsförfrågan.

Boka online