Nybyggt skärgårdshus i gammal stil

Välkommen till Havstenssund och detta fina skärgårdshus i den levande fiskebyn. Huset byggdes 2014 på den gamla tomten som hört till familjen i generationer. Med sitt läge finner man havsutsikt åt flera håll och precis utanför huset finner man fotbollsplan, lekplats och inom ett stenkast finns stranden som du lätt kan sjösätta din kajak ifrån. 

Huset består av 4 sovrum med 2 sängplatser i vardera rum. Förutom kök och hall finns där även 2 badrum med dusch och tvättmaskin. På entreplan finner du det stora öppna allrummet med en ljus glasveranda med utgång mot trädgården och med utsikt över hav och lekplats. En våning upp står tubkikaren och för den fågelintresserade eller bordet och ballkongen för den som vill avnjuta kvällen tillsammans och se hur solen sent går ner sommartid.

Kontakta oss så berättar vi mer om tillgänglighet och pris eller skicka in en bokningsförfrågan direkt.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”38″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]