[nggallery id=10]

Boendebeskrivning

Ett smakfullt boende ett stenkast från Smögenbryggan. Här bor man avskilt med ett lugnt läge med soliga terrasser och balkonger och med utsikt över Smögenbryggan. Nyrenoverat och den ursprungliga charmen finns kvar med många originaldetaljer.

På Smögen med ett sällan skådat läge, ligger detta genuina hus med ljus, fräsch och öppen planlösning och fantastisk utsikt över inseglingsrännan till Smögen. Invändigt håller huset hög standard med välutrustade badrum samt kök. Ute på de väl tilltagna balkongerna och terrasserna i syd, sydost och sydväst läge, kan man njuta av solskenet hela dagen, och detta med en vidunderlig utsikt över hav, Smögenbryggan och dess båtliv. Bekväma utemöbler och grill för härliga utekvällar.

Planlösning på entréplan. Via entrén kommer man in i en rymlig hall med gott om plats för avhängning, en toalett inkl dusch och tvättmaskin, trappa till övervåningen samt utgång till terrassen. Fortsätter man vidare in i huset finnar man det fullt utrustade köket med matplatsen och det härliga allrummet i en öppen planlösning och utgång till balkongen.

På övervåningen finner man ytterligare ett badrum med hörnbadkar och dusch samt två väl tilltagna sovrum. Ett med dubbelsäng och ett med tre enkelbäddar. I tillägg finns ett härlig allrum med soffgrupp och arbetshörna samt utgång till balkonger.

I källaren/bottenplan inryms en separat lägenhet med egen ingång. Lite enklare standard med två sovrum – ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar. Fräsch toalett och kokvrå.

Två parkeringsplatser på tomten ingår.

10 m till närmsta restaurang – Havet
20 m till Smögenbryggan
30 m till havet
250 m till närmsta livs med färska morgonfrallor
300 m till badplats
500 m till busshållsplats

Vi möter upp vid ankomst och visar er till rätta i huset och omgivningen. Under er vistelse kan ni enkelt nå oss via telefon om ni har frågor eller fundering.

Grannskapet

Västkustens pärla i hjärtat av Bohuslän med den berömda Smögenbryggan och många fina bad!
Välj mellan flera stora badplatser med både klippbad, bryggor, hopptorn och sandstrand.
Vid Fiskauktionen på bryggan ligger Göstas Fisk & Skaldjur samt flera andra fiskgrossister. Längs Smögenbryggan är många affärer öppna sommartid och flera restauranger är öppna året runt, bl.a. Göstas Fisk & Skaldjur, Sea Lodge samt Pizzeria Smögen. Sommartid finns även ett flertal uteställen och nattklubbar i anslutning till bryggan. Allt inom behändigt promenadavstånd!

Ta sig runt

Parkering för två bilar finns på tomten. Promenadavstånd till busshållsplatsen. Utifrån förfrågan har vi möjlighet att anordna biltransport till och från flygplats eller annan kollektivtrafik.