Begagnade kajaker

Allt fler upptäcker kajakens underbara värld och vi vill vara en aktiv del i denna värld och hjälpa dig upptäcka, utforska och utvecklas inom paddling. Det är därför vi erbjuder guidade turer och kurser året om. Den största delen av vår verksamhet är just kurser, turer och uthyrning men vi erbjuder även försäljning av nya kajaker och paddelbrädor. Vid köp av ny kajak finns möjlighet att byta in din gamla kajak. Vi förmedlar även begagnade kajaker.

Kajakförmedling, kontakta oss om du har en kajak du inte längre använder. Vi hjälper då till att hitta en ny ägare. Vi sätter gemensamt ett pris och fakturerar 20% provision vid försäljning. Om det inte blir någon försäljning blir det inte heller någon kostnad.

Inbyte vid köp av ny kajak, vi tar emot din gamla kajak som delbetalning vid köp av ny. Antingen får du ett avdrag på inköpspriset eller så förmedlar vi köpet enligt ovan.

Begagnade demo och uthyrningskajaker, vi har en kajakflotta på omkring 50 kajaker dessa byter vi ut med jämna mellanrum vilket innebär att vi säljer många av våra kajaker på hösten och våren.