Bo vid havet nära dykcenter

Bo vid Havet

Strax väst om Grebbestad finner du Grönemad och närmare bestämt Skärgårdsidyllen. Här bor du högst upp på berget med en magisk utsikt över den närmaste skärgården och Väderöarna i horisonten.

Huset är optimalt för 2-4 personer men det finns 6 bäddar. Förutom sovrum finns, öppen spis, välutrustad kök och tv-loft. Huset är förutom alla sina fönster försedd med två verandor med utsikt över havet. Vi har dessutom ett utomhusbadkar som ni får tillgång till när ni hyr av oss. Boended går att beställa som självhushåll, ekologisk matkorg med recept, hel/halvpension.Du finner fler bilder och information om boende här!

Inom promenadavstånd finner ni Grebbestad med många fina restauranger, pubar, caféer och inte minst dykcenter. Nedan finner du några av våra sammarbetsparter.

Dykning

Westpoint Divers

Vi på West Point Divers har all den kunskap och erfarenhet du behöver för att kunna uppleva Sveriges bästa dykvatten med färggranna fiskar, koraller och rappa skaldjur. Mer information finner du på www.westpointdivers.se

Bröderna Klemmins Dykhjälp

Dyker gör du med Br Klemming, erfarna och välutbildade skeppare som tar dig med Sveriges snabbaste dykbåt till Sveriges bästa dykplatser i kosterhavets nationalpark, Grebbestad/ Fjällbacka skärgård och Väderöarna! Hos oss är inte bara dyket en upplevelse utan även resan dit. Vi som har hand om dykutfärderna är Bengt, Peter och Viktor Klemming. För oss är din säkerhet och trivsel viktigast! Mer information finner du på www.klemmingsdykhjalp.se

[nggallery id=1]