Bo vid Havet

Bo vid havet med närhet till flera golfbanor

Strax väst om Grebbestad finner du Grönemad och närmare bestämt Skärgårdsidyllen. Här bor du högst upp på berget med en magisk utsikt över kosterhavets nationalpark och Väderöarna i horisonten. Huset är optimalt för 4 personer men det finns 6 bäddar.

Förutom sovrum finns, öppen spis, välutrustad kök och tv-loft. Huset är förutom alla sina fönster försedd med två verandor med utsikt över havet. För de som vill mjuka upp sina muskler efter bastun kan vi ordna med massör och yoga instruktör. Boended går att beställa som självhushåll, ekologisk matkorg med recept, hel/halvpension.

Inom promenadavstånd finner ni Grebbestad med många fina restauranger, pubar och caféer.
Du finner fler bilder och information om boende här!

Mjölkeröds Golfklubb

Mjölkeröds Golfklubb


Avstånd 11 km – kustvägen väg 163

Mjölkeröds Golfklubb är en vacker 18 håls park och skogsbana som ligger väl insprängd i den bohuslänska naturen. Banan är en av västkustens mest besökta banor och ligger nära både Grebbestad och Strömstad.

Mjölkeröds golfbana har en mycket varierande karaktär och är en utmaning för både låg och höghandicapare. Närheten till havet gör att vi har ett milt klimat vilket resulterar i att vi brukar ha en lång och härlig golfsäsong!
Mer information, http://www.mjolkerodgk.com/

Fjällbacka Golfklubb

Fjällbacka Golfklubb

Avstånd 13 km – kustvägen väg 163

Vid Anråsälven mynning sträcker sig Fjällbackas vackra golfbana. Banan är av karaktären semi seaside och golfen påminner om linksgolf då närheten till havet gör att vinden måste vara med i beräkningarna samt att de fasta greenerna ofta kräver att bollen rullas in. På elva av hålen är vatten med i spel och det nervkittlande första utslaget sker över älven då den möter havet.
Mer information, http://www.fjallbackagk.se/