Semesterfirare, grupper, familjer och konferensgäster –
Hur påverkas ditt besök hos oss på Skärgårdsidyllen Kayak & Outdoor av Corona (Covid19) viruset?

Vi vet att du kanske har många frågor, då vi är i en tid av osäkerhet, särskilt med hänsyn till Corona (Covid 19) viruset. Det första som vi vill försäkra dig om är att vi inte kommer ta betalt av dig för något som du inte vill göra. Med handen på hjärtat, så har vi aldrig gjort detta. Det viktigaste för oss är att du som besökare kommer få en bra vistelse hos oss. Vår bokningspolicy är att du alltid kan boka om din aktivitet till ett nytt datum. Om du vill avboka din aktivitet kommer du få tillbaka det du betalat minus en avbokningsavgift, fram till 24 timmar innan din bokade aktivitet.

Hämta kraft i Natur
Photo: Lukasz Warzech
Ut och njut Foto: Lukasz Warzech

Även om det med dagens nyhetsrapportering är svårt att ta in, så vet vi att Corona (Covid 19) viruset kommer att klinga av i likhet med SARS, Ebola, Zika med flera andra epidemier. Förhoppningsvis förr än senare.

Som med alla större händelser som påverkar turismen, så vet vi att det alltid är äventyrarna – ja, det är du! – som är de mest motståndskraftiga och alltid är de första som hjälper branschen att återhämta sig, återta sig och återuppbygga sig. Vi hoppas att det äventyrliga samhället fortsätter att utforska var och när det är säkert att göra det. Genom att vara med på ett äventyr med oss ​​stöder du ett litet lokalt  familjeföretag och vår landsbygdsekonomi. Du hjälper till att skydda vår värdefulla naturliga miljö, bara genom att vara här.

Våra resor tar dig till oss, en avlägsen plats långt borta från folkmassorna. Det är snarare på vägen till oss som du kommer att komma i kontakt med människor. Så kolla upp med Folkhälsomyndigheten och krisinformation vad deras rekommendationer är för resor.

Hos oss blir du inte påverkad i någon större utsträckning. Vi arbetar alltid med mindre grupper ute i den friska luften. Oavsett om det är du själv, ditt kompisgäng, din arbetsgrupp eller familj som vill ut på äventyr. Vi gör privatguidade turer och du med tidigare erfarenhet kan hyra utrustning på egen hand för att ge dig ut på en dags- eller flerdagars tur.

Vi håller oss friska och arbetar inte när vi är sjuka.
Vi har gott om stora ytor och kan lätt hålla avstånd från varandra. Vi behöver ingen närkontakt.
Vi arbetar utomhus, där smittan har svårare att spridas.
Vi arbetar med små grupper och du kan boka din egen privatguidade tur.
Vi hyr ut utrustning till dig som har tidigare erfarenhet (så att du helt kan bestämma över dig själv).
Vi erbjuder nybörjarkurs för dig som behöver innan du ger dig iväg på din egen tur.
Vi har möjlighet att erbjuda små boenden i samarbete med våra lokala aktörer. Det finns möjlighet att hyra en egen stuga och vid konferens eller gruppbokning kan ni boka ett helt eget ställe. Vi samarbetar även med boendeanläggningar där ni lätt kan dra er undan från andra gäster och om ni bokar mitt i veckan kan det vara få andra på plats.
Vi följer de rekommenderade hälso- och hygienföreskrifterna.

Om du har frågor eller vill boka, varmt välkommen att höra av dig till info@skargardsidyllen.se

Vi ser fram mot många, roliga turer i naturen. Det är trots allt där som vi kan känna oss som mest trygga!

Små grupper utomhus

 

Det lilla familjeföretaget med de stora möjligheterna Foto: Kola Productions