Kom och upplev Bohuslän och den omtyckta, mytomspunna och historiska graniten till fots. Vi erbjuder både guidade vandringar och tipsar om vandringar man kan göra på egen hand. Förutom oömma kläder, fotriktiga skor rekommenderar vi som alltid att man även packar ned kamera och en alltid så passande fika.

[cml_media_alt id='2992']Vrakgodsworkshop[/cml_media_alt]
Vrakgodsworkshop

Vrakgodsworkshop

Kom med och plocka upp skräp och samla föremål som vi senare använder för att skapa vacker vrakgodskonst. Att vraga dvs samla vrakgods är en gammal tradition längst de bohuslänska kustlandskapen då det var ett sätt att försörja sig och ta till vara på det som havet gav. Turen passar gammal som ung och vi anpassar turen efter gruppen och bjuder på en enklare fika läs mer om Vrakgodsworkshop.

Pris: 350 sek vuxen och gratis för barn under 15 år
Boka: Boka plats/Intresseanmälan

 

[cml_media_alt id='4556']Vrakgodsvandring[/cml_media_alt]
Vrakgodsvandring

Vrakgodsvandring

Välkommen att följa med för att välkomna våren på en vrakgodsvandring i Fjällbacka skärgård i Veddö och Tjurpannan Naturreservat, Bohuslän! Tillsammans plockar vi upp saker som inte hör hemma i naturen och lämnar reservatet lite finare än vi fann det. Detta är en tur som gör gott för kropp och själ, läs mer om våra vrakgodsvandringar

Var: Veddö, Tjurpannan och Grönemad
Pris: 180 sek vuxen och gratis för barn under 15 år
Boka: Boka plats/Intresseanmälan

 

[cml_media_alt id='4567']Munkgrottorna[/cml_media_alt]
Munkgrottorna

Vandra på egen hand

Det finns många vackra platser att upptäcka och platser att besöka. Vi har samlat några av våra favoriter och matnyttig information som man bör beakta när man vistas i naturen. Dessa turer kan man göra kostnadsfritt på egen hand och ifall man vill ha med sig en vägvisare och guide går det att ordna. Som alltid rekommenderar vi oömma kläder, fotriktiga skor och en god fika, läs om våra närliggande vandringsleder eller vandringslederna i Bohuslän.

Pris: 180 sek vuxen och gratis för barn under 15 år
Boka: Boka plats/Intresseanmälan