Varför välja när man kan få allt!

Paddla i mörker

Varmt välkommen att uppleva det bästa västkusen har att erbjuda, paddling, god mat och härlig musik.

Vi möts upp vid vår sjöbod i det gamla fiskesamhället Grönemad strax utanför Grebbestad. Här får ni en kort genomgång innan vi beger oss ut i den fantastiska skärgården. Turen leds av en erfaren och utbildad guide vilket gagnar för ett trygg och säker upplevelese, ingen tidigare paddelvana krävs.

Paddla i mörker

Under vinterhalvåret blir kvällarna mörkare vilket skapar ytterligare en dimension av paddlingen. Det blåa skymningsljuset under vinter och vår och på hösten finns möjlighet att se mareld. När solen gått ner och mörkret omsluter oss tänder vi pannlamporna för att se och synas. Pannlamporna lyser som stjärnor på himlen mot det mörka havet och vi beger oss tillbaka till sjöboden. 

Live musik & god mat

Live Musik

När vi återvänt efter kajakturen väntar en välförtjänt middag och live musik på vår favoritrestaurang i centrala Grebestad. Det är den lilla restaurangen som bjuder på den stora upplevelsen. Du bjuds förutom på god mat och musik på en varm atmosfär och trevliga möten med gäster från när och fjärran. Detta är det perfekta sättet att uppleva det bästa västkusten har att erbjuda på mindre än 24 timmar. 

Priser och datum

Paketet inkluderar fullt utrustad kajak, guide, live musik och mat på en gemytlig restaurang. För aktuella datum och artister så vår aktivitetskalender.
 
Alternativ
1500 sek (huvudrätt)
1600 sek (förrätt och huvudrätt)
1700 sek (förrätt, huvudrätt och efterrätt)
 
Tillval
Privat yoga klass 200 sek/person

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”48″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]