Västerhavsveckan

Västerhavsveckan sträcker sig från Kosterhavet i norr till Skälderviken vid Ängelholm i söder. Träffa forskare, lär dig mer om havet, njut av havsnära kustreservat, följ med på sälsafari, upptäck livet under ytan och mycket mer!

Kostercykeln

Tillsammans med Fredrik och Jessica hyr vi ut våra fina kajaker på Koster. Förutom cykeluthyrning erbjuder även Fredrik och Jessica boende på koster gården och transport i form av cyklar och ”tåg”.

Inom kort hoppas vi även på att det kommer att finnas paketerade lösningar med kajak, cykel och boende. Ifall ni har några frågor är det bara att ni hör av er.

[cml_media_alt id='1813']3 mans kupol tält[/cml_media_alt]
Swedemount tält

Swedemount

Swedemount är ett varumärke med sitt säte i Bohuslän närmare bestämt Grebbestad. Vi har förmånen att använda deras produkter så som kläder, tält och övrig utrustning. Ni har dessutom möjlighet att prova deras tält hos oss. Hör av er så berättar vi mer!

Ursuit torrdräketer

Vi har förmånen att samarbeta med Ursuit och kan därför erbjuda deras torrdräkter vid paddling när vatten temperaturen understiger 15 grader celius. Ursuit erbjuder torrdräkter för paddling, segling, dykning, fiske och för militärer och andra yrkesgrupper.

[cml_media_alt id='1528']Catxalot [/cml_media_alt]
Catxalot

Catxalot Eco Tours

Jonas Pettersson och Linnéa Sjögren är grundarna till företaget Catxalot som förutom att vara tång- och paddelguider även säljer tångprodukter. Tillsammans med Skärgårdsidyllen erbjuder dom guidade kajak turer både från Grönemad, Grebbestad och Ekenäs, Sydkoster.

De har båda certifikatet Nordisk instruktörslicens i havspaddling Grund-Säkerhet och har studerat Marinbiologi. Jonas är Padi Divemaster, arkeolog och har studerat fiskfysiologi och fiskekologi. Linnéa är uppvuxen i Hamburgsund i norra Bohuslän och har en oresonlig kärlek till havet och dess mat.

Adrian Nordenborg
Adrian Nordenborg

Pathfinder Travels

Adrian Nordenborg är en mycket erfaren natur guide som förutom kajak även anordnar resor till exotiska platser i när och fjärran genom företaget Pathfinder Travels.

Tillsammans med Skärgårdsidyllen har han ordnat guidningar för privata sällskap och dessutom tagit många av de fina bilderna ni finner på vår hemsida.

Kayak

Här finner ni bra priser och erbjudanden på flyg och bil inför er resa.