Sätt din roll med Zet och finslipa din paddlingsteknik
Zet Freiburghaus är mannen som blev en viral succé och hamnade på allas läppar då han rollade sin kajak, utan att spilla en droppe öl

Paddelteknik

Zet har paddlat som elit-kanotist och på hans cv hittar man bland annat ett par SM-guld och ett vunnet nordiskt mästerskap. Hans specialitet var 200 meter sprint ”så fort det bara gick”! I tillägg är Zet en god pedagog som till vardags arbetar som lärare i Staffanstorp.

Under 2 dagar besöker han oss i sommar och håller i paddelteknik och rollkurser om 4 timmar. Utifrån din tidigare erfarenhet, din kunskap hjälper Zet dig att nå dina mål genom praktiska övningar och personlig feedback. Vi börjar med paddelteknik 3 timmar och avslutar med 1 timme rollträning då man lätt blir blöt och trött av att rollträna.

Boka en av våra stugor i närheten av Skärgårdsidyllen Kayak & Outdoors center för att få en skön uppstartshelg inför sommarens paddlingsäventyr. Det finns även möjlighet att tälta i vår vackra skärgård. Om du har några frågor eller funderingar är det bara att du hör av dig eller skicka in din bokningsförfrågan redan idag!

Datum Tid Plats Pris: Status  
17-18 juni 2017 Kommer inom kort Grönemad, Grebbestad 1250 sek 6 platser kvar  
         

Varmt välkommen med din anmälan!