Stadspaddling i Strömstads Venedig

Följ med och utforska Strömstad från första parkett dvs från havet i en kajak eller paddelbräda SUP. Vi paddlar runt i skyddade vatten och utforskar Strömstads stadslinje från vattenlinjen. Om det passar paddlar vi även in kanalsystemet som för tankarna till Venedig innan vi paddlar vidare tillbaka eller om det finns tid ut i naturen där vi tar ett strandhugg och avnjuter en lätt fika och sandstranden innan vi återvänder tillbaka till civilisationen och fastland.

Du behöver inga förkunskaper. Vi anpassar turen efter gruppen och lägger fokus på att alla ska känna sig trygga och ha kul. Det är inte något krav på att man ska ha tidigare paddelvana dock krävs simkunnighet och att man är 15 år eller äldre för att paddla egen kajak. Turen i sig är en introduktion till paddling där vi går igenom de grundläggande färdigheter du behöver. Du kan med fördel ta med vatten, solglasögon, bad/neopreneskor och ombyte. Fler tips finner du i vår packlista.

Den perfekta konferensaktiviteten

Strömstad är mycket uppskattad av besökare från hela världen året runt med sitt havsnära läge med många stora konferensanläggningar och aktiviteter. Vi samarbetar bland annat med Scandic Laholmen, Strömstad Quality SPA och Naturum i Kosterhavets Nationalpark. Kontakta oss så hjälper vi till att sätta ihop en konferens med boende, lokal, mat och aktivitet eller så bokar ni endast denna fantastiska paddling med oss som en minnesvärd och positiv konferensaktivitet. Förutom de härliga miljöerna är det alltid ett bra sätt att knyta nya band med dina kollegor genom en ny aktivitet.

 

Pris

Turen går att boka med paddelbräda eller kajak.
Det krävs minst 4 deltagare plus startavgiften är 2500 sek

Guidad stadspaddling 2 timmar med paddelbräda och varm dryck 950 sek/person
Guidad stadspaddling 3 timmar med kajak och fika 1250 sek/person

Boka plats/Intresseanmälan