Torsdagspaddling

Paddla tillsammans är dubbelt så roligt och säkert
Är du intresserad av att komma igång och paddla men saknar någon att paddla med? Då är du varmt välkommen ner till Grönemad, Grebbestad på torsdagar kl 18:00. Om du tar bilen går det bra att parkera vid Kullgrens brygga fram till kl 22:00. Ifall du saknar kajak går det bra att hyra kajak av Skärgårdsidyllen.

En solidarisk kamratpaddling där alla tar ansvar
Det är ingen guidad tur utan tanken är att skapa en mötesplats för dig som vill ha någon att paddla tillsammans med, ibland kommer Ingela och Marcus vara med men tanken är att det ska fortgå även utan oss, likt en kamratpaddling helt enkelt.

Det krävs inte att du är expert utan tanken är att anpassa turen efter den som är försiktigast och låter vädret styra val av tur. Om du känner dig osäker kan vi rekommendera att du bokar in en prova på tur där du får möjlighet att öva de mest grundläggande teknikerna.

Kullgrens brygga Grönemad, Grebbestad
Samling vid Kullgrens brygga torsdagar kl 18:00 och paddlar sedan iväg tillsammans en timme eller två. Ta med vatten och extra kläder i vattentät påse. Paddlingar i vatten under 15 grader förutsätter egen torr- eller våtdräkt. Här finns lite mer information och historia om Kullgrens brygga för den som är intresserad.

Bokning av kajaker görs med fördel via hemsidan. Om du bokat kajak ska du vara på plats 30 min innan utsatt tid. Om du har egen kajak håller du kontakten med dina paddelvänner via facebook gruppen

När: kl 18:00-19/20 under perioden april-juni och september-oktober
Var: Kullgrens Brygga Grönemad
Pris: 0 sek
Hur:
Kamratpaddling utan guide – anmäl ditt intresse här

Varmt välkomna – vi syns på torsdag!

Onsdagspaddling, Grönemad

Foto: Adrian Nordenborg