browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Nybörjarkurs

[cml_media_alt id='3508']Kayakcenter, Grönemad[/cml_media_alt]

Kayak Center, Grönemad

En trygg och säker tur

Turen är till för dig som är nyfiken och intresserad av att prova på att paddla kajak. Inga förkunskaper krävs. Vi går igenom grunderna och paddlar en fin tur tillsammans i den närmsta inre skärgården väl skyddad och anpassad till premiärturen.

Kajakpaddling är ett utmärkt sätt att bekanta sig med havet och naturen. Under turen går vi igenom de grundläggande färdigheterna balans, teknik och säkerhetsövningar för en skonsam, säker och kul paddling samtidigt som vi njuter av lugnet och omgivningen runt omkring oss.

För dig som vill lära dig grunderna

[cml_media_alt id='3506']Pinnö[/cml_media_alt]

Pause thé et café

Vi håller en grundläggande introduktion och paddlar sedan ut tillsammans under turen övar vi på säker i och urstigning, balans och paddelteknik. Turen avslutas med demonstration av kamraträddning. Den som vill bjuds möjligheten att öva kamraträddning tillsammans med oss. Du blir inte proffs efter denna tur men lär dig de grundläggande teknikerna vilket gör det möjligt att  paddla vidare på turer ihop med dina vänner.

Ta med vattenflaska, matsäck, badkläder, badskor samt extrakläder fler tips vad som kan ingå i packlistan finner ni här du finner bilder från våra tidigare turer på vår facebook sida.

Pris:

950 sek/vuxen person inklusive flytväst och fullt utrustad kajak
550 sek/barn (under 15 år)  med vuxen

Boka: 

Boka plats/Intresseanmälan

Det finns även möjlighet att examinera och lösa ett europeiskt paddel pass  nivå 1 i samband med kursen mot en extra kostnad. Meddela oss innan kurs så kan vi gå igenom de moment som krävs.