Foto: Lukasz Larsson Warzecha & Kola Productions

Paddling Film Festival Koster

Årets bästa paddlingsfilmer

Varmt välkomna på Paddling Film Festival på Koster den 13 april kl 18-21 2024 på  Naturum Kosterhavet vid Ekenäs, Sydkoster . Under en kväll visas ca 9 av världens bästa kortfilmer med fokus på paddling (engelskt tal). Filmerna tas ut av en jury som sitter i Kanada. Filmerna går därefter ut på en världsturné. I samband med filmvisningen kan du träffa kollegor, gäster och intressenter inom branschen före, efter och under filmerna. Innan filmerna bjuder vi även på en öppen föreläsning mellan kl 16-17, se program nedan. Därefter kan ni ta del av utställningar, avnjuta lokal mat & dryck och ladda inför kvällens filmvisning. Det kommer även delas ut fina priser från våra utställare och sponsorer bland annat en Guidad paddling i Kosterhavet nationalpark från Skärgårdsidyllen. Efter filmerna har vi ordnat så att det finns en färja som tar er tillbaka till Strömstad om ni inte väljer att stanna kvar.

Program

Lördag
Skärgårdsidyllen och Ulrika Larsson arrangerar en guidad nationalparkstur med kaffe & macka kl 11:20-15:00 (förbokning i samband med biljettköp). Öppen föreläsning på Naturum mellan kl 16-17 med Anders Tysklind som talar om hållbara upplevelser i nationalparken, Christian Vorbeck som berättar om Ostronodlingen på Ostrea och Ulrika Larsson, första kvinnan som solo-paddlat Sveriges kust, som berättar om Havspaddlarnas blå band och tjusningen med ensampaddling. Efter föredragen kan du mingla med utställare, vänner och kollegor och avnjuta lokal mat och dryck från Kosters Rökeri och förbereda dig för kvällens filmvisning som startar kl 18.

Nytt för i år är att det även finns ett bord för byteshandel-loppis. Så ta med din friluftspryl med pris & mobilnummer. Om den är för stor att ta med kan du lämna ett fotografi. På så vis hoppas vi att hyllvärmarna får nytt liv. Det erbjuds även en 30 minuters paus omkring 19:30. Efter filmvisningen har vi chartrat en båt som tar oss tillbaka till Strömstad avgång kl 21:30. För den som vill mingla vidare bjuder vi in till After-Film på Laholmens pianobar.

Söndag
Upplev kallbad i Strömstads kallbadhus med anor från 1700-talet

Köp biljett här

Obs:Förra året sålde vi slut på alla biljetter, så passa på att säkra din plats idag

Naturum Kosterhavet
Naturum Kosterhavet
Ursholmen Photo Cred: Roger Borgelid
Ursholmen Photo Cred: Roger Borgelid

Utställare

Vill du också bli utställare eller sponsor?

Ditt företag eller förening kommer exponeras för en relevant målgrupp före, efter och under festivalen. Förutom besök till hemsidan och festivalen fick vi även mycket press. Skicka ett mejl till oss i kontaktformuläret, så återkommer vi med mer information!

Privat visning eller hemmabio

Vill du att vi tar Paddling Film Festivalen till din stad, kajakklubb eller ditt event kontakta oss så berättar vi mer. Om du inte har möjlighet att komma till oss går det även att hyra filmerna online och se dem när och där du har möjlighet.

Sponsorer

En del av Hållbarhetsklivet