Paddlarnas Paradis

Paddelhelg i Bohuslän

Paddla kajak eller SUP i ett av världens finaste vatten. Bo i skärgårdsstugor. Njut av lokal mat och storslagen natur.

Läs mer

Stand up Paddelboard

SUP, stand up paddel, paddelbräda kärt barn har många namn. Om du inte tidigare provat att paddla rekommenderar vi en nybörjarkurs eller någon av våra andra guidade turer. Vi tar emot företagsgrupper, kompisgäng och alla som vill komma ut och få en upplevelse till havs.

Har du tidigare paddelvana och vill paddla på egen hand finns det möjlighet att hyra en bräda under sommaren. Under vintern erbjuder vi guidade turer med torrdräkt.

Nybörjarkurs

Turen är till för dig som är nyfiken och intresserad av att prova på att Stand Up Paddelboard, SUP. Inga förkunskaper krävs. Vi går igenom grunderna och paddlar en fin tur tillsammans i den närmsta inre skärgården väl skyddad och anpassad till premiärturen, läs mer om Prova på SUP

Var: Grönemad, Grebbestad
Pris: 650 sek per person / 1,5 h inklusive fullt utrustad SUP och certifierad ISA guide.
Boka: Boka plats/Intresseanmälan

Vinter SUP

Kom och utforska den annars så hektiska och välbesökta västkusten när sommarfåglar och sommargäster styrt kosan söderut. Nu har du möjlighet att se samma fantastiska miljö med nya ögon och ur ett nytt perspektiv. Vi möts upp vid vårt kajakcenter där vi har en kort genomgång innan vi tar på oss torrdräkterna och beger oss ut på havet med våra SUP brädor, läs mer om Vinter SUP turen

Var: Grönemad, Grebbestad
Pris: 950 kr per person / 2 timmar ink. fullt utrustad SUP, torrdräkt & varm dryck.
Boka: Boka plats/Intresseanmälan

SUP yoga

Varför välja när man kan få allt! SUP yoga är en vinnande kombo. Här får vi möjlighet att njuta på naturens villkor. Höra fåglar, känna vind och havets rörelser samtidigt som vi med hjälp av andningen går igenom kroppen, sträcker ut och stärker upp med yoga, läs mer.

Var: Grönemad, Grebbestad
Pris: 650 sek per person / 2 h inkl. SUP, utrustning och certifierad Yoga Alliance certifierade SUP Yoga-lärare.
Boka: Boka plats/Intresseanmälan

SUP Yoga Instruktörsutbildning

För andra året i rad håller Ingela Holgersson från Skärgårdsidyllen Kayak & Outdoor och Ocean Yoga en 3 dagars SUP yoga instruktörsutbildning som ger dig möjlighet att på ett säkert sätt flytta dina yogalärarkunskaper från mattan och ut på havet och till SUPbrädan. Läs mer här.

Var: Grönemad, Grebbestad
Datum:
Söndag 3 maj – tisdag 5 maj  2020
Söndag 31 maj – tisdag 2 juni 2020
Pris
: 7 500 kr per person.
Boka: Boka plats/Intresseanmälan

SUP Yoga Pro Teacher Training 25 h

Sofie Ringsten kommer tillbaka till Skärgårdsidyllen Kayak & Outdoor och ger sin 3 dagars SUP Yoga Pro Teacher Training 25 h som ger dig de praktiska verktygen och mentala förtroendet för att omvandla din yoga undervisning till en flytande arena. En stor del av träningen fokuserar på paddlingsteknik och säkerhet, vilket utökar din komfortzon på brädan samt rollen som SUP yoga lärare, läs mer.

Var: Grönemad, Grebbestad
Datum: måndag 29 juni – onsdag 1 juli 2020
Pris
: 7 950 kr per person.
Boka: Boka plats/Intresseanmälan