SUP Yoga

SUPYoga med Skärgårdsidyllen Kayak & Outdoor

Längtar du efter en härlig, skoj & lite annorlunda upplevelse på havet?

Då finns det möjlighet att prova SUP Yoga hos oss på Skärgårdsidyllen, i ett av Sveriges i särklass finaste paddelvatten!

Allt du behöver finns på plats. Det du behöver ha med dig är ett öppet sinne, en positiv inställning och en handduk. Här ges tillfälle till både skratt och bad i en unik natur, där vi bjuder in till en större närvaro och utforskar naturens dimensioner. Utifrån väder och vind paddlar vi ut till en passande förankringsplats för klassen. Känner du dig osäker på att paddla SUP rekommenderar vi att du först bokar en nybörjarkurs i SUP eller en SUP Workshop.

Du kan förutom att boka in dig på nedan öppna klasser, även boka privata SUP Yoga klasser för dig själv eller en grupp.

SUP Yoga

Hur går en SUP Yoga klass till?
Under de två timmarna som SUP Yoga klassen är, börjar vi med en kort genomgång av utrustning och introduktion till paddling på stranden. Därefter paddlar vi gemensamt ut till en passande förankringsplats, som bestäms utifrån väder och främst vind. På den utvalda förankringsplatsen lägger vi fast oss i linor, så att vi känner oss trygga under den efterföljande SUP Yoga klassen som tar en timme.
Efter yogan, som avlutas med avslappning – savasana (shavasana) på våra brädor, paddlar vi gemensamt tillbaka till fastlandet.
Ta med handduk, badkläder alternativt extra ombyte. Det går bra att träna i vanliga yogakläder, träningskläder och badkläder. Tänk bara på att du kan bli våt. Meddela om du önskar våtdräkt, då vi har begränsat antal och storlekar.

Var: Grönemad, Grebbestad
Pris: 650 sek per person / 2 h inkl. fullt utrustad SUP, och Yoga Alliance certifierade SUP Yoga-lärare.
Boka: Boka plats/Intresseanmälan
Frågor: maila info@skargardsidyllen.se eller ring +46 708 12 20 29.

Öppna SUP Yoga klasser
Sedan ett flertal år har vi ett fint samarbete med Pia Lund på Dansande Krigaren, som håller i våra öppna klasser.

OBS. Bokning krävs, ej drop in, pris 550 sek/person

Morgonklass bokas senast kl 19.00 dagen innan.
Kvällsklass bokas senast kl 11.00 samma dag.
Finns det redan bokade gäster, går det givetvis att hoppa på en klass senare i mån av plats. Med reservation för ändring, beroende av väder och vind. Anmäl dig via länken här. Passar inte tiderna ovan, kan du göra en bokningsförfrågan utifrån tid och dag det passar dig bättre.

Maj
Lö 18 maj kl 9-11
To 30 maj kl 9-11
Juni
Lö 1 juni kl 9-11
Lö 8 juni kl 9-11
To 13 juni kl 17-19
Sö 23 juni kl 17-19
To 27 juni kl 17-19
Juli
To 4/7 kl 16-18
To 11/7 kl 16-18
To 18/7 kl 16-18
To 25/7 kl 16-18
To 1/8 kl 16-18