Solnedgång SUP

Bohuslän OSC

Outdoor Sport Camp

Den perfekta aktiviteten för ditt företag, kompisgäng eller organisation som har behov av att träffas och göra något aktivt tillsammans.

Välkommen till Västsverige, Bohuslän och Tjurpannans rike, närmare bestämt till Saltviks camping och oss på Skärgårdsidyllen. Här är havet salt, granitklipporna rosa, landskapet kargt och havet friskt. Vilt och levande precis som vi som bor här. Vi bjuder in er att ta del av vårt landskap och alla härliga aktiviteter som finns att njuta av under en helg i september. Det finns tillfälle att paddla kajak, SUP paddelboard prova på trailrun/terränglöpning, OCR/hinderbana, yoga, workshops och föreläsningar

Det finns även tid att njuta av en promenad, plogga eller strandstäda i tex Tjupannans naturreservat eller åka in till Grebbestad och ta del av restauranger, caféer och butiker.

När: September-Maj
Var: Saltviks camping, Grebbestad
Hur: 3 dagars helpension och outdoor aktiviteter
Pris: Premiärpris 5450 sek

Paddling i världsklass

Skärgården och havet i Bohuslän har gjort sig vida känd för sin skönhet, klarhet och artrikedom. Kosterhavet är Sveriges första marina nationalpark och paddlingen kring Grebbestad och Fjällbacka lyfts fram som en av de finaste paddelområdena i världen i internationell press.

Det är mitt i denna skärgård Ingela & Marcus med familj driver sin åretruntverksamhet Skärgårdsidyllen, med kajak, paddelboard, yoga och friluftsliv. Skärgårdsidyllen erbjuder paddlingar året runt och besöks av gäster och turister från hela världen.

Kajak

Erfarna guider certifierade och godkända av Svenska kanotförbundet tar er med på en guidad skärgårdstur eller varför inte teckna upp dig på en kajakkurs vilket ger dig möjlighet att certifiera dig i paddelpasset gul. Förutsatt att du behärskar de olika momenten kan du lösa ett paddelpass gul kort mot en extra kostnad. Detta kort är internationellt godkänt och del av det Europeiska Paddel Passet, EPP.

Paddelboard, SUP

SUP är en förkortning av stand up paddelboard vilket är en av världens snabbast växande vattensporter och det beror till stor del på att den har något att erbjuda för alla. Det går att tävla i sprint, distans, vågsurf etc. Det går att njuta av dagsturer, övernattande turer och SUP yoga. SUP erbjuder en fenomenal core-träning och det instabila underlaget gör att hela kroppen måste vara med.

Yoga utomhus & till havs

Det finns även möjlighet att avnjuta en morgonyoga på stranden och prova på SUP yoga till havs. Yoga ger en fantastisk möjlighet att vända blicken inåt och komma åt core-muskler, sträcka ut, öva balans och avslappning. Passet leds Ingela som har många års erfarenhet och är certifierad genom Yoga Alliance.

 

Instruktörer i världsklass

Träningspasset och aktiviteterna leds av erfarna guider och atleter i världsklass. Det låter kanske skrytsamt och inte passande den svenska jantelagen men trots allt sant. Både Joakim och Elin som driver Saltviks camping är framstående atleter inom OCR. De har tillsammans med sina vänner bland andra Cecilia Jägestedt tävlat nationellt såväl som internationellt och tävlat i VM.

Vad är OCR

OCR betyder Obstacle Course Race och kan liknas med den traditionella hinderbanan men mer maxad och intensiv. OCR kombinerar löpning med styrka, smidighet och teknik. Loppen är vanligtvis mellan 5-15 km i kuperad terräng med en rad torra och våta hinder som hanteras genom armgång, repklättring osv. Loppen är publikvänliga och sporten på uppsving mycket tack vare sin lekfullhet, allsidighet och stora framgångar, här kan ni se en film från ett OCR lopp

Hur ska vi träna OCR under helgen

Det kommer finnas möjlighet att springa längst kusten, in i naturreservatet, på klipport och i kuperad terräng. Vi delar in grupperna i olika tempo så att alla ska finna en grupp som passar. Dessutom kommer det erbjudas teknikpass och fysträning för att hantera typiska hinder på ett optimalt vis. Det finns även massörer och experter inom området som kan prata om hur man förebygger och hanterar skador.

https://www.facebook.com/cjagestedt/photos/a.885146461663601/1108242502687328/?type=3&theater

Boka din plats idag!

Max 36 deltagare

Vår målsättning är inte att bli den största outdoor festivalen inte heller den häftigaste. Däremot är vår målsättning att vara den lilla och personliga. Det är därför vi satt ett max antal och att vi själva håller i de flesta aktiviteterna. På så vis vågar vi lova att vara personliga och vi får mindre grupper vilket ger möjlighet att se varandra och anpassa oss efter varandra.

Saltviks camping

Saltviks camping är den plats där vi träffas, äter och bor på. Det är även här de flesta aktiviteterna utgår ifrån. Beroende på väder och vind får vi göra nödvändiga anpassningar. Tänk på att packa ned varma kläder, regnskydd, solskydd och extra ombyte om du skulle bli blöt.

Premiär pris

Då detta är världspremiär har vi kryddat erbjudandet med extra allt till ett reducerat pris, närmare bestämt 5 450 sek (ord. pris 7 450 sek)

Priset inkluderar helpension del i stuga, kajak, sup, yoga, trailrun/terränglöpning, OCR/hinderbana, vandring (utan guide), föreläsning och ostron.

Extra: Om du inte vill dela stuga med någon annan kan du boka tältplats gratis eller betala extra och få en egen stuga i mån av plats.

Intresseanmälan    del i stugaTältplatsEgen stuga (extra kostnad)


    Jag har läst och godkänt  bokningsvillkoren