Foto: Lukasz Larsson Warzecha & Kola Productions

Paddling Film Festival Grebbestad

Årets bästa paddlingsfilmer

Varmt välkomna på Paddling Film Festival i Grebbestad den 16 mars kl 18-21 2024 Storm Restaurang & Biograf. Under en kväll visas ca nio av världens bästa kortfilmer med fokus på paddling (engelskt tal). Filmerna tas ut av en jury som sitter i Kanada. Filmerna går därefter ut på en världsturné. I samband med filmvisningen kan du träffa kollegor, gäster och intressenter inom branschen före, efter och under filmerna. Innan filmerna bjuder vi även in till en öppen föreläsning mellan kl 16-17, se program nedan. Därefter kan ni ta del av utställningar, avnjuta lokal mat & dryck och ladda inför kvällens filmvisning. Det kommer även delas ut fina priser från våra utställare och sponsorer bland annat en Guidad vinterpaddling från Skärgårdsidyllen

Program

Fredag
Skärgårdsidyllen Kayak & Outdoor bjuder in till en guidad solnedgångspaddling kl 16-19 (förboka din plats)

Lördag
Paddla kajak med Tjörns Kajakklubb i Grebbestad skärgård mellan kl 10-15. Öppen föreläsning på biograf Storm i Grebbestad mellan kl 16-17. I år har du möjlighet att lyssna på Jonas Alexanderssons äventyr som aktivitetsledare i Antarktis, om Jette Gustafssons femte ”Harry-år” och på Svenska Kanotförbundet som berättar om Paddelpasset och om att finna gemenskapen i en förening och hos en Godkänd Kanotcentral. Efter föredragen kan du mingla med utställare, vänner och kollegor en trappa ner där du även kan avnjuta lokal mat och dryck och förbereda dig för kvällens filmvisning som startar kl 18.

Söndag
Skärgårdsidyllen Kayak & Outdoor öppnar upp sitt Kajakcenter där du kan bekanta dig en mängd olika kajaker och paddelbräder kl 11-13.

Köp biljett här

Slutsåld – men vi har fortfarande biljetter kvar på Koster den 13 april och du är självklart välkommen att lyssna på den öppna föreläsningen och utställningen mellan kl 16-18

Utställare

Vill du också bli utställare eller sponsor?

Ditt företag eller förening kommer exponeras för en relevant målgrupp före, efter och under festivalen. Förutom besök till hemsidan och festivalen fick vi även mycket press. Skicka ett mejl till oss i kontaktformuläret, så återkommer vi med mer information!

Privat visning eller hemmabio

Vill du att vi tar Paddling Film Festivalen till din stad, kajakklubb eller ditt event kontakta oss så berättar vi mer. Om du inte har möjlighet att komma till oss går det även att hyra filmerna online och se dem när och där du har möjlighet.

Sponsorer

Skärgårdsidyllen recommended by the Swedish Canoe Federation

 

En del av Hållbarhetsklivet

Vi vill skapa en mötesplats för branschen, våra gäster och alla som älskar paddling

Marcus Holgersson - Skärgårdsidyllen

Tack för en supertrevlig helg, där ni två var den mest underhållande delen i paddlingsfestivalen.

Patrik Forsling - Kajaktiv Tjörn

Underbara filmer, god mat och fina människor vad mer kan önskas

Ingela Holgersson - Skärgårdsidyllen

Delad upplevelse är dubbel upplevelse.

Marcus Holgersson - Skärgårdsidyllen

Sättet ni presenterade filmerna och mellanrummen var definitivt behållningen och det lilla extra :)

Patrik Forsling - Kajaktiv Tjörn

En upplevelse - året bästa julklapp och present

Ingela Holgersson - Skärgårdsidyllen